Adjustable Angle Pull-Thru Knife Sharpener (3/12)- 3-krokový brúsič nožov s nastav. uhlom

Kód: TR_SM-50264
€33,50 €27,92 bez DPH
Dočasne vypredaná položka
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
na základe dlhoročných skúsenostií
Cez 1000 výdajných miest
Cez 1000 výdajných miest
po celom Slovensku
Doručenie do druhého dňa pre objednávky skladom
Doručenie do druhého dňa pre objednávky skladom
kuriérom na akúkoľvek adresu, pri objednávkach do 12:00 hod.

Podrobný popis

-karbid nastaviteľný: hrubé brúsenie -keramika nastaviteľná: jemné brúsenie - 1000 -keramika pevná: jemné -brúsenie zubkovaných nožov - 1500 -nastavenie brúsneho uhla:  14° - 24° -mäkká protišmyková rukoväť Vždy položte brúsič na pevný a plochý povrch. Brúsič držte za pogumovanú rúčku, tak aby boli všetky prsty vo vnútri rukoväte chránené pred ostrím noža. Hrubé brúsenie nožov s hladkou čepeľou  – karbid vľavo – rýchlo naostrí tupú čepeľ. Jemné brúsenie nožov s hladkou čepeľou – keramika vpravo – dokončí nabrúsenie ostria pred rezaním. Brúsenie zúbkovaných čepelí – keramika v strede. Nastavenie brúsneho uhla: Zatlačením a otočením kruhového gombíka nastavte požadovaný brúsny uhol podľa obr. 1. Pre kuchynské nože 14°-20°a pre outdoorové a taktické nože 20°-24°. Postup brúsenia nožov s hladkou čepeľou: Čepeľ noža vložte ostrím do V štrbiny podľa obr. 2 a jemne skloňte špičku čepele nadol. Ťahajte ostrie noža cez štrbinu od rúčky k špičke čepele podľa obr. 3, kým nedosiahnete nabrúsenie na požadovaný uhol. Počas brúsenia znižujte tlak na čepeľ. Postup brúsenia nožov so zúbkovanou čepeľou: Čepeľ noža vložte ostrím do strednej V štrbiny označenej SERRATED. Ťahajte zubaté ostrie noža cez štrbinu od rúčky k špičke čepele a nechajte čepeľ pohybovať sa hore a dole ako prechádzajú jednotlivé zuby po keramických brúsnych segmentoch, kým nedosiahnete nabrúsenie čo je približne 8-10 krát . Počas brúsenia pôsobte jemným tlakom na čepeľ. Údržba: Po použití brúsič očistite, handričkou, alebo jemnou kefkou, nikdy neoplachujte vodou. Skladujte na suchom mieste.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: