Adjustable Angle Pull-Thru Knife Sharpener (3/12)- 3-krokový brúsič nožov s nastav. uhlom
Kód: TR_SM-50264Odborné poradenstvo
na základe dlhoročných skúsenostií
Cez 1000 výdajných miest
po celom Slovensku
Doručenie do druhého dňa pre objednávky skladom
kuriérom na akúkoľvek adresu, pri objednávkach do 12:00 hod.
Podrobný popis
-karbid nastaviteľný: hrubé brúsenie -keramika nastaviteľná: jemné brúsenie - 1000 -keramika pevná: jemné -brúsenie zubkovaných nožov - 1500 -nastavenie brúsneho uhla: 14° - 24° -mäkká protišmyková rukoväť Vždy položte brúsič na pevný a plochý povrch. Brúsič držte za pogumovanú rúčku, tak aby boli všetky prsty vo vnútri rukoväte chránené pred ostrím noža. Hrubé brúsenie nožov s hladkou čepeľou – karbid vľavo – rýchlo naostrí tupú čepeľ. Jemné brúsenie nožov s hladkou čepeľou – keramika vpravo – dokončí nabrúsenie ostria pred rezaním. Brúsenie zúbkovaných čepelí – keramika v strede. Nastavenie brúsneho uhla: Zatlačením a otočením kruhového gombíka nastavte požadovaný brúsny uhol podľa obr. 1. Pre kuchynské nože 14°-20°a pre outdoorové a taktické nože 20°-24°. Postup brúsenia nožov s hladkou čepeľou: Čepeľ noža vložte ostrím do V štrbiny podľa obr. 2 a jemne skloňte špičku čepele nadol. Ťahajte ostrie noža cez štrbinu od rúčky k špičke čepele podľa obr. 3, kým nedosiahnete nabrúsenie na požadovaný uhol. Počas brúsenia znižujte tlak na čepeľ. Postup brúsenia nožov so zúbkovanou čepeľou: Čepeľ noža vložte ostrím do strednej V štrbiny označenej SERRATED. Ťahajte zubaté ostrie noža cez štrbinu od rúčky k špičke čepele a nechajte čepeľ pohybovať sa hore a dole ako prechádzajú jednotlivé zuby po keramických brúsnych segmentoch, kým nedosiahnete nabrúsenie čo je približne 8-10 krát . Počas brúsenia pôsobte jemným tlakom na čepeľ. Údržba: Po použití brúsič očistite, handričkou, alebo jemnou kefkou, nikdy neoplachujte vodou. Skladujte na suchom mieste.Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.